Aké sú typy plastových nádob? Sortiment bekuplast.

Created by Monika Sojka | |   Výrobky Bekuplast

Plastové nádoby sa používajú na skladovanie, uchovávanie a prepravu rôznych druhov tovaru. Musia byť odolné, pohodlné na používanie a funkčné. Preto vám predstavujeme ponuku spoločnosti bekuplast, ktorá všetky tieto požiadavky spĺňa.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Plastové prepravky - čo sa oplatí vedieť?

Plastové prepravky sú jedným z najobľúbenejších riešení na skladovanie a prepravu tovaru. Vzhľadom na dôležitú úlohu, ktorú zohrávajú, by ich výber nemal byť náhodný. Prepravné debny môžu byť plné alebo ažurové. Priehľadné modely uľahčujú skladovanie tovaru, pretože ihneď vidíte, čo sa v nich nachádza, aj keď sú naskladané. Stohovateľné prepravky sú čoraz obľúbenejšie, pretože šetria veľa miesta. Ak je miesta málo, môžete sa rozhodnúť pre skladacie prepravné boxy. Je dôležité, aby kontajnery mali ergonomické rukoväte, ktoré zabezpečia pohodlnú ručnú manipuláciu. Pokiaľ však ide o boxy na prepravu a skladovanie potravín, je potrebné venovať zvýšenú pozornosť tomu, aby boli vhodné na styk s potravinami. Musia preto spĺňať príslušné normy. A čo v praxi ponúka výrobca plastových prepraviek?

Aké typy plastových prepraviek odporúčame pre pekárne?

Plastové prepravky na pečivo a cukrovinky a iné pekárenské a cukrárenské výrobky sú funkčným a bezpečným riešením, vďaka ktorému si môžete byť istí, že vaše výrobky zostanú dlho čerstvé. Nádoby sú vyrobené z potravinárskeho plastu a ich steny sú perforované. To zabezpečuje optimálnu cirkuláciu vzduchu, takže pečivo zostane dlhšie čerstvé. Sú stohovateľné, takže nezaberajú veľa miesta. Majú ergonomické rukoväte a sú navrhnuté na manipuláciu pomocou automatických dopravníkových systémov. V neposlednom rade sa ľahko a jednoducho čistia.

Aké typy plastových nádob odporúčame na prepravu mäsa?

Predpisy pre mäsový priemysel sú prísne a preprava a skladovanie živočíšnych produktov musí prebiehať za prísnych podmienok. To platí aj pre prepravné, skladovacie nádoby. Samozrejme, musia byť schválené na styk s potravinami. Je veľmi dôležité, aby materiál, z ktorého sú vyrobené, bol hygienický a ľahko sa čistil. Okrem toho by ich steny mali mať hladký povrch, ktorý sa dá ľahko umyť. Je zaujímavé, že plastové boxy na mäso, ktoré sú určené na tento účel, majú charakteristickú modrú farbu. To zaručuje, že ak sa dovnútra dostanú akékoľvek nečistoty, budú okamžite viditeľné.

Aké typy plastových nádob odporúčame na ovocie a zeleninu?

Nádoby na ovocie a zeleninu by mali zabezpečiť ich úplnú ochranu, ktorá zabráni ich rozdrveniu počas prepravy. Rovnako ako predchádzajúce návrhy musia byť schválené na styk s potravinami - na tento účel sa používa polyetylén HDPE. Steny týchto typov skladovacích nádob sú perforované, aby sa uľahčilo vetranie a produkt sa rýchlejšie nepokazil. Obvykle sú boxy s obsahom ťažké, preto musia byť pevné, stabilné, odolné voči zaťaženiu. Ak tieto podmienky spĺňajú, možno ich bezpečne stohovať, čím sa šetrí priestor.

Aké typy plastových nádob odporúčame na nápoje, pivo a fľaše?

Na špeciálne použitie sú určené prepážky, napr. na minerálnu vodu, nápoje, pivo. Sú určené pre pivovarnícky a plniaci priemysel a vyznačujú sa tým, že dodatočne vybavené prepážkami, ktoré umožňujú prepravu fliaš bez rizika poškodenia. V prípade prepraviek na pivo sú k dispozícii verzie na vystavenie výrobku. Okrem toho majú ručné držadlá a ich konštrukcia umožňuje použitie automatickej dopravnej technológie.

Aké typy plastových prepraviek odporúčame pre automobilový priemysel?

Kontajnery VDA a kontajnery VDA SLC sa vyrábajú s ohľadom na automobilový priemysel. Aké sú ich vlastnosti? Majú hladké dno s odtokovými otvormi a nožičkami, ktoré umožňujú stabilné a bezpečné stohovanie boxov. Výrobca plastov bekuplast zaručuje, že všetky plastové boxy pre automobilový priemyseltrvanlivé, odolné voči UV žiareniu a tiež sa ľahko čistia. Môžu byť dodatočne vybavené voľne priliehajúcimi vekami. Veľký výber veľkostí umožňuje prispôsobiť ich vašim potrebám.

Stohovateľné prepravky, skladacie prepravky - prečo ich odporúčame a pre koho?

Stohovateľnéa skladacie kontajnery sa vyznačujú tým, že ich možno vkladať do seba. Vďaka tomu nezaberajú pri skladovaní veľa miesta a možno ich stohovať. Okrem toho sú robustné, vďaka čomu sú stohovateľné. Ďalším spôsobom, ako ušetriť miesto pri skladovaní, je používanie skladacích nádob. Sú rýchlym a jednoduchým spôsobom, ako zmenšiť ich objem. K dispozícii sú pevné aj perforované skladovacie boxy.

Univerzálne kontajnery - pre koho?

To je len časť ponuky výrobcu bekuplast. Okrem toho sa ponúka mnoho verzií univerzálnych prepravných kontajnerov na všestranné použitie. Zvyčajne sú prispôsobené na systémy dopravníkových pásov a prietokových regálov. Na zvýšenie ich funkčnosti je možné dokúpiť veka a deliace priečky.

 

Autor príspevku: Ing:

Monika Sojka - marketingová špecialistka