Debny na pivo - aké by mali byť, aby spĺňali požiadavky modernej prepravy a skladovania?

Created by Monika Sojka - Specjalista ds. marketingu | |   Logistika

V našom sortimente sú k dispozícii prepravky na pivo s rozdelením na oddelenia, ktoré umožňujú prepravu a skladovanie týchto výrobkov v úplnom bezpečí. A aké ďalšie vlastnosti by mali prepravky na pivo nevyhnutne mať?

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Robustný box na pivo

Prestierové boxy Bekuplast sú prepravné boxy na vodu a nápoje, ako aj modely určené na prepravu pivových fliaš, ktoré sú k dispozícii v rôznych farbách a rozmeroch. Vďaka špeciálnym prepážkam zaručujú primeranú ochranu sklenených fliaš počas prepravy alebo skladovania. Nemusíte sa teda obávať, že by sa pivo pri premiestňovaní prepraviek zabuchlo alebo vypadlo. Přepravky pro pivo Bekuplast sú modely rôznych veľkostí, určené na bezpečnú prepravu fliaš s objemom 0,5 l aj 0,33 l. Všetky sa vyznačujú špičkovým spracovaním, sú odolné a pevné, vyrobené z HDPE, vďaka čomu sú 100 % recyklovateľné.

Aké sú výhody plastových prepraviek na pivo?

Požiadavky na modernú prepravu a skladovanie smerujú k čo najväčšiemu zjednodušeniu, preto sa veľká pozornosť venuje hmotnosti takýchto prepraviek. Mali by byť dostatočne ľahké, aby sa dali ľahko premiestňovať z miesta na miesto, ako aj vyberať z prepravného vozidla. Takéto vlastnosti spĺňa práve plastová delená prepravka na pivo, ktorá sa vyznačuje nielen nízkou hmotnosťou, ale aj odolnosťou voči vode a vonkajším vplyvom. Modely vyrobené z plastu sú tiež pomerne lacné; nielenže samotný nákup týchto prepraviek nepredstavuje veľké výdavky, ale môžu sa používať naozaj dlho. Takisto sa oveľa ľahšie udržiavajú v čistote ako napríklad drevené modely. Pri výbere správnych prepraviek na pivo nemôžete zabúdať ani na imidž značky, v čase takej veľkej konkurencie je to dôležité aj pri preprave a skladovaní. Preto naše pivné prepravky umožňujú vystaviť váš výrobok a poskytujú vám aj možnosť potlačiť ich napríklad logom vašej značky.

Debny na pivo sa ľahko prepravujú a skladujú

Aby priehradové prepravky určené na prepravu piva spĺňali požiadavky modernej prepravy a skladovania, musia mať pohodlné držadlá, ktoré uľahčujú prenášanie a skladovanie takýchto prepraviek. Naše prepravky na pivo ponúkajú nielen možnosť ručnej manipulácie, ale sú vhodné aj pre automatickú dopravnú techniku používanú vo výrobných závodoch. Vďaka tomu bude preprava v takýchto prepravkách nielen bezpečná, ale aj jednoduchá a pohodlná. Pri výbere vhodných prepraviek na nápoje treba zohľadniť aj to, či je možné takéto prepravky stohovať, čo sa ukáže ako potrebné vo veľmi malých skladoch. Preto by mali mať prepravky na pivo aj rozmery podľa veľkosti fliaš, aby sa dali stohovať na seba.

 

Autor príspevku: Ing:

Monika Sojka - marketingová špecialistka