Dielenské kontajnery: nevyhnutná súčasť organizácie práce

Created by Monika Sojka | |   Odvetvia priemyslu

Dielenské boxy sú dokonalým riešením na uskladnenie najrôznejších predmetov, ktoré vám pomôžu pohodlne ich umiestniť a udržať vaše pracovisko v dokonalom poriadku. Vďaka širokej ponuke boxov rôznych tvarov, veľkostí a farieb si môžete skvele poradiť s triedením drobných predmetov, ktoré používate každý deň.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Optimálne usporiadanie dielne

Prepravné podnosy nie sú veľmi zložité výrobky - zvyčajne sú to len malé zásobníky s jednoduchým tvarom - ale ich vplyv na rýchlosť a presnosť práce v dielni je obrovský. Umožňujú oddeliť najmenšie obrobky (napr. skrutky, matice a klince), ako aj väčšie predmety, ako sú skrutkovače, nástrčné kľúče a dokonca aj časti automobilov. Optimálne usporiadanie priestoru dielne, podporené ľahkým prístupom k nástrojom/dielom/zostavám usporiadaným a uloženým v špecifických boxoch, prispieva k zníženiu pracovného času, chybovosti, a tým k efektivite, produktivite a tiež spokojnosti zamestnancov.

Všestrannosť a pohodlie s dielenskými kontajnermi

Dielenské organizéry sú vhodné na použitie prakticky v každom odvetví, kde si charakter práce vyžaduje každodenné používanie mnohých drobných predmetov. Ich všestrannosť a sprievodné príslušenstvo - ako sú závesné nástenné lišty, regály, deliace priečky, stojace alebo pojazdné regály či vozíky - z nich robia žiadaný doplnok každej dielne, výrobnej haly, servisného pracoviska alebo logistického centra. Dielenské technické kontajnery, ktoré sa zdanlivo podobajú jednoduchým dizajnom, sa v praxi môžu v mnohých ohľadoch líšiť. Vysoká miera špecializácie v tomto odvetví a s ňou spojené rôzne pracovné metódy a používané nástroje znamenajú rastúci dopyt po riešeniach šitých na mieru.

Dielenské kontajnery s lištou efektívne organizujú prácu

Dobrým príkladom je použitie závesnej lišty pre dielenské kontajnery. Lišty pomáhajú udržiavať poriadok a lepšie organizovať pracovný priestor. Sú ideálne pre veľké dielne aj stiesnené priestory. Závesné lišty ponúkajú možnosť optimálneho využitia priestoru na stene. Sú estetickým a praktickým spôsobom, ako získať dodatočný priestor pre výrobky malých rozmerov, napr. klince, skrutky, technické súčiastky. Kontajnerová lišta je neviditeľná a kontajnery na nej namontované poskytujú potrebnú úroveň pohodlia. Plastové kontajnerové lišty sú vyrobené z oceľového plechu najvyššej kvality. Ich montáž je jednoduchá a vykonáva sa pomocou skrutiek a hmoždiniek. Toto riešenie umožňuje jednoduchú, rýchlu a samostatnú montáž výrobku.

Priestorovo úsporné modulárne dielenské kontajnery

Dielenské kontajnery je možné zakúpiť jednotlivo, ale aj v súpravách. Modulárne súpravy sa spravidla montujú do spoločnej skrine (vo forme skriniek, regálov alebo políc) a pozostávajú z niekoľkých zásuviek s rôznou hĺbkou a výškou a spoločnou šírkou, čo umožňuje použiť rôzne kombinácie pri usporiadaní modulov. Používateľ tak získava riešenie na efektívne skladovanie výrobkov rôznych veľkostí na jednom mieste. Sú vyrobené z priehľadného plastu s vysokou mechanickou odolnosťou a umožňujú rýchlu identifikáciu uloženého príslušenstva.

Riešenie pre každého

Bez ohľadu na typ podniku sa ťažko nájde výrobná spoločnosť, ktorá by nevyužívala výhody prepravných a dielenských kontajnerov, ktoré pomáhajú optimalizovať logistické procesy. Výber správnych riešení v tejto oblasti môže mať výrazný vplyv na efektivitu a finančnú situáciu podniku. Podporu v tejto oblasti ponúka spoločnosť bekuplast, ktorá je okrem iného dodávateľom ergline boxov EURO-NORM na technické predmety.

 

Autor príspevku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová špecialistka