Kompaktný intralogistický kontajner contecline rieši logistické výzvy.

|   Výrobky Bekuplast

Osvedčená séria kontajnerov contecline sa už mnoho rokov úspešne používa v intralogistike. Ľahké a robustné kontajnery s nášľapnou plochou zaujmú vynikajúcimi manipulačnými vlastnosťami v dopravníkovej technike. S novou stlačenou verziou "contecline compact" ponúka spoločnosť bekuplast tento kontajner pre intralogistiku s ďalšou pridanou hodnotou, ktorá presahuje čisto intralogistické využitie.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Stlačený intralogistický kontajner pre vyššiu efektivitu

S novým kontajnerom contecline compact stavia spoločnosť bekuplast na klasických vlastnostiach kontajnerov contecline intralogistics, ale ponúka ďalšie logistické výhody vďaka zníženiu objemu o 70 % pomocou kompresie. "Naše dlhoročné skúsenosti v oblasti intralogistiky a projektov nám ukázali, že výzvy, ako sú náklady na prepravu a mýto, obmedzené skladovacie kapacity a meškanie projektov a z toho vyplývajúce prestoje, sú opakujúcou sa témou. To nás inšpirovalo k vývoju systému contecline compact, aby bol pre našich zákazníkov ešte efektívnejší a silnejší," vysvetľuje myšlienku systému contecline compcact manažér CRM Jan Sünneker.

Kontajner contecline compact spĺňa všetky požiadavky moderného intralogistického kontajnera, ale jeho pridaná hodnota spočíva v jedinečnom zmenšení objemu na prepravu a skladovanie pred vstupom do automatického skladu malých dielov. Stlačený kontajner sa automaticky rozloží na použitie v minisklade. Po rozložení sú bočné steny intralogistického kontajnera absolútne bezpečné. Z priestorovo úsporného skladacieho kontajnera sa stáva pevný kontajner miniload. Kontajner možno rozložiť ručne alebo úplne automaticky v niekoľkých jednoduchých krokoch. Na požiadanie je možné dodať automatizačný robot, ktorý túto úlohu vykonáva efektívne.

Viac úložného priestoru a efektívnejšie vstupné procesy

Úspora miesta je obrovská: na jednej palete možno prepravovať 140 stlačených kontajnerov namiesto 40 pevných kontajnerov. Tým sa ušetrí približne tretina skladového priestoru, čo má pozitívny vplyv na náklady na prepravu, najmä na dlhé vzdialenosti. Zároveň je možné u zákazníka priestorovo úsporne uskladniť viac kontajnerov, aby ich bolo možné rýchlejšie zaradiť do systému po uvedení nového skladu malých dielov do prevádzky. Tým sa zvyšuje spoľahlivosť plánovania na strane zákazníka a zároveň sa znižuje manipulácia s paletami pri dodávaní kontajnerov do systému. O tretinu menej paliet je potrebné vyložiť, uskladniť, prepraviť, rozbaliť a zlikvidovať.