Kontajnery Basicline: prispôsobené požiadavkám zákazníka

Created by Monika Sojka | |   Výrobky Bekuplast

O výhodách plastových kontajnerov na skladovanie a prepravu tovaru sme už viackrát informovali. Jednou z nich je okrem ich stability, trvanlivosti a nedostatočného vplyvu na životné prostredie (recyklácia!) aj široká škála štandardov povrchovej úpravy, vďaka čomu sú vhodné prakticky na akékoľvek použitie. Výborným príkladom je rad kontajnerov basicline a basicline mini od popredného výrobcu tohto typu riešení, spoločnosti bekuplast.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Priemyselný kontajner Bacisline - jeden kontajner, veľa možností

Výrobcovia plastových kontajnerov sa predháňajú vo vývoji moderných konštrukčných riešení, vďaka ktorým sú prepravné kontajnery robustné, pevné a šetrné k životnému prostrediu. Pre zákazníkov je však nemenej dôležité prispôsobenie. Taký je rad kontajnerov EURO-NORM basicline so štandardnými základnými rozmermi:

  • 200 x 150 mm
  • 300 x 200 mm
  • 400 x 300 mm
  • 600 x 400 mm

takže ich možno stohovať v rôznych konfiguráciách na europalety s rozmermi 1200 x 800 mm a priemyselné palety s rozmermi 1200 x 1000 mm. Vysokokvalitné kontajnery basicline sú určené na širokú škálu aplikácií v potravinárskom aj nepotravinárskom sektore. Vďaka použitiu špeciálneho plastu (polypropylénový kopolymér, PP-C) na ich výrobu zostávajú ľahké s vysokou stabilitou a sú tiež úplne recyklovateľné z hľadiska materiálov. Keďže sú k dispozícii až v šiestich výškových variantoch, každý používateľ si môže vybrať optimálnu verziu pre svoje potreby - či už na ručnú manipuláciu, alebo na automatické dopravníky. Rôzne typy dna, plné alebo perforované bočné steny, uzavreté alebo otvorené rukoväte a široká škála príslušenstva umožňujú ich konfiguráciu podľa požiadaviek. Séria basicline presviedča nielen svojou funkčnosťou, ale aj vzhľadom vďaka racionalizovaným tvarom a výraznej perforácii. Medzi ďalšie výhody série basicline patria: jednoduché čistenie, vďaka ktorému sú ideálnou voľbou na použitie v logistike potravín; stabilita dosiahnutá vďaka zosilnenému rámu a rohovej konštrukcii; ergonomické rukoväte. Na jednoduché vyberanie tovaru zo stohovaných kontajnerov je k dispozícii aj verzia s kontrolným okienkom a výklopným vekom.

Interiér pre každý výrobok

Tým sa však všestrannosť kontajnerov radu basicline nekončí. Pre dokonalý poriadok možno ich interiér rozdeliť - s veľkou flexibilitou - pomocou doplnkových kontajnerov; tie poskytujú ideálnu pomoc pri triedení a ukladaní drobných predmetov. Vložky do kontajnerov sú k dispozícii v rôznych veľkostiach, ktoré umožňujú rozdeliť vnútorný priestor takto

  • 1/8
  • 1/4/
  • 1/4 pozdĺžne
  • 1/2 priečne

K náplniam sú priradené priehľadné viečka, aby ste na prvý pohľad videli, čo sa v nádobách nachádza. Výrobcov sklenených výrobkov určite poteší, že sú k dispozícii vložky špeciálne na prepravu a skladovanie sklenených výrobkov v kontajneroch Basicline 600 x 400 mm. Či už ide o poháre na šampanské, poháre na víno, poháre na vodu alebo pivné poháre - každý typ skla je dokonale chránený, pretože nádoby možno kombinovať v rôznych výškach s rôznymi vložkami. Dôležité je, že sklenené nádoby a vložky sú vyrobené z materiálov, ktoré sa môžu používať v styku s potravinami, takže sú ideálne pre catering, veľké kuchyne a jedálne. Vložky, ktoré sú k dispozícii s piatimi vnútornými deleniami, sú stabilné a odolné a vďaka tomu, že sa dajú umývať v umývačke riadu a ľahko schnú, zaručujú, že vnútro nádoby zostane čisté.

Mini veľkosť, maxi všestrannosť

Vzhľadom na veľký záujem o sériu basicline výrobca - bekuplast - rozšíril ponuku dostupných rozmerov o kontajnery s dnom 200 x 150 mm a 300 x 200 mm a v šiestich výškových verziách, ktoré sa najlepšie hodia na triedenie a skladovanie drobných predmetov. Na zabezpečenie bezpečného skladovania a ochrany pred prachom sú malé kontajnery k dispozícii s nacvakávacími a sklopnými vekami. Všetky mini kontajnery basicline sú k dispozícii aj v polopriehľadnom variante. Vďaka zodpovedajúcim vekám s hladkým povrchom je na prvý pohľad ľahko vidieť, čo sa nachádza vo vnútri. Vďaka výhodám kontajnerov bekuplast radu basicline, ktoré sú k dispozícii v širokej škále veľkostí a vložiek, sú vhodné na použitie v malých aj veľkých firmách na skladovanie alebo prepravu tovaru. Vďaka vysokokvalitným materiálom použitým pri ich výrobe si dlhodobo zachovávajú svoj estetický vzhľad, odolnosť a užitočnosť, čo zaručuje spokojnosť používateľov v potravinárskom aj nepotravinárskom sektore.

 

Autor príspevku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová špecialistka