Kontajnery Intralogistics po prvýkrát znižujú objem!

Created by Monika Sojka | |   Výrobky Bekuplast

So svojimi kontajnermi so zníženým objemom "contecline" spoločnosť bekuplast po prvýkrát spája konštrukčné výhody pevných miniload kontajnerov s logistickými výhodami skladacích kontajnerov.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Séria "contecline" bola vyvinutá špeciálne na použitie v systémoch miniload a shuttle. Nová skladacia verzia kontajnera"contecline" má však špeciálnu vlastnosť: objem skladacieho modelu "contecline" sa dá zmenšiť o 70 %, čím sa ušetrí miesto pri skladovaní a preprave kontajnerov. Po zložení sú bočné steny intralogistického kontajnera absolútne bezpečne upevnené. Z priestorovo úsporného skladacieho kontajnera sa stáva pevný minikontajner. Z hľadiska stability, nosnosti a manipulačných vlastností sa skladacia verzia vyrovná pevným kontajnerom "contecline".

Šetrí miesto, znižuje náklady


Skladací kontajner contecline je atraktívnym riešením pre logistických operátorov a zákazníkov s medzinárodnou pôsobnosťou. Úspora objemu skladacieho kontajnera ponúka jasné logistické výhody. Objem skladaných kontajnerov sa znižuje o 70%. Tým sa znižujú náklady na prepravu. Najmä v prípade dlhých prepravných trás a veľkých objemov kontajnerov, napríklad pri zriaďovaní nového miniloadu, je potenciál úspor značný.

Menší objem = menej CO2


Kontajner "contecline" so zníženým objemom je presvedčivý aj z hľadiska ochrany životného prostredia. V porovnaní s pevným kontajnerom je na prepravu skladacieho kontajnera potrebná len tretina prepráv nákladnými vozidlami a výrazne sa znižujú emisie CO2 a znečisťujúcich látok, ktoré poškodzujú klímu.

Skladací intralogistický kontajner je k dispozícii klimaticky neutrálny


Skladací kontajner "contecline" je na požiadanie k dispozícii v klimaticky neutrálnej verzii. bekuplast v spolupráci s ClimatePartner ponúka svojim zákazníkom v podstate všetky produkty aj klimaticky neutrálne. Ak sa zákazník rozhodne pre klimaticky neutrálny výrobok, všetky emisie CO2, ktorým sa nedá zabrániť vo výrobnom procese, sú kompenzované. Kompenzácia emisií CO2 sa uskutočňuje prostredníctvom podpory projektov na ochranu klímy, ktoré sú auditované a certifikované podľa medzinárodných noriem. Klimaticky neutrálne výrobky možno rozpoznať podľa označenia "klimaticky neutrálny" od spoločnosti "ClimatePartner".

 

Autor príspevku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová špecialistka