Ktoré odvetvia by mali vedieť o existencii dielenských kontajnerov?

Created by Monika Sojka | |   Odvetvia priemyslu

Dielenské zásobníky a podnosy - ako sme už spomínali v predchádzajúcich článkoch - sa široko používajú v rôznych odvetviach a aplikáciách. Sú užitočné v garážach, skladoch, servisných miestach a všade tam, kde je potrebné náradie a drobné príslušenstvo. Organizujú priestor a zároveň - vďaka svojej premyslenej konštrukcii - zvyšujú produktivitu a ergonómiu.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Ste mechanik? Vyberte si dielenské kontajnery

Každý môže byť mechanikom - vyučený alebo z vášne. Ale či už ide o profesionálnu autodielňu, alebo garáž domáceho majstra, rozhodujúce je mať správne náradie. A tie sa radi strácajú, keď sú najviac potrebné. Preto je nesmierne dôležité udržiavať v dielni poriadok, k čomu vám pomôžu správne dielenské kontajnery KLT.

Výber správnej nádoby závisí od typu práce, ktorú vykonávate. Ak skladujete drobné predmety, ako sú klince alebo skrutky, postačia vám jednoduché zásobníky z odolného plastu. Ak opravujete elektronické zariadenia, mali by ste investovať do kontajnerov z čiastočne elektricky vodivého polypropylénu (ESD) na bezpečné skladovanie elektronických súčiastok a dielov. V prípade výrobkov citlivých na znečistenie sa oplatí zvoliť nádoby s vekom a pre ťažšie predmety s hmotnosťou niekoľko kilogramov a viac sú správnou voľbou kovové nádoby alebo zásobníky na ťažké predmety (napríklad na uskladnenie masívneho a veľkého náradia potrebného pri práci v dielni).

Skladujete malé výrobky? Vyberte si dielenské kontajnery

Neporiadok na pracovisku môže výrazne znížiť produktivitu zamestnancov, pretože zahŕňa stratený čas pri hľadaní potrebných komponentov. A malé predmety sa ľahšie strácajú. Schopnosť rýchlo nájsť a identifikovať malé výrobky uľahčuje riadenie zásob a predchádza problémom s vypredanými položkami. Rozmanitosť farieb nádob, ktoré majú výrobcovia k dispozícii, uľahčuje orientáciu v množstve rôznych výrobkov, ako aj možnosť zreteľne označiť ich obsah. Zamestnanec tak dokáže rýchlo nájsť potrebnú položku a po použití ju vrátiť na správne miesto. Skladovacie nádoby na drobné diely sú najčastejšie vyrobené z odolných a kvalitných plastov, ktoré zabezpečujú ich dlhú životnosť, ľahko sa udržiavajú v čistote, poskytujú potrebný estetický vzhľad a vylučujú potrebu údržby. Okrem toho sú odolné voči zaťaženiu a zároveň nie sú krehké, čo je veľmi dôležité v prípade pádov, nárazov atď.

Záleží vám na poriadku? Dielenské kontajnery majú široké využitie

Veľkou výhodou dielenských kontajnerov je ich univerzálnosť a prispôsobivosť individuálnym potrebám. V malých dielňach, garážach a dokonca aj v domácnostiach sú jednotlivé zásobníky ideálne. V prípade priemyselných a skladovacích aplikácií sa oplatí zvážiť investíciu do regálov a vozíkov na väčší počet zásobníkov, ktoré nielen organizujú priestor, ale umožňujú aj voľný pohyb. Na druhej strane, vďaka stohovateľnosti - t. j. bezpečnému stohovaniu (skontrolovať stohovateľné plastové prepravky EURO-NORM)- možno univerzálne zásobníky úspešne používať ako viacdielnu súpravu, pričom moduly možno ľahko usporiadať podľa potreby. Takto sa jednoduchý, ergonomický kontajner stáva ideálnym riešením prakticky pre všetky odvetvia, kde je potrebné zhromažďovať veľké množstvo malých výrobkov na jednom mieste: automobilový, potravinársky, farmaceutický, záhradnícky a mnohé ďalšie.

Zhrnutie

V predaji nájdete mnoho typov kontajnerov, boxov alebo dielenských zásobníkov: uzamykateľné/otvorené, s držadlami na prenášanie alebo bez nich, samostatné alebo modulárne, vhodné na prepravu na vozíkoch alebo tvoriace regálové zostavy. Sú dokonalým potvrdením obľúbeného sloganu: Malé je veľké!

 

Autor príspevku:

Monika Sojka - marketingová špecialistka