Moderné dizajnové riešenia od výrobcu plastových boxov

Created by Monika Sojka | |   Výrobky Bekuplast

Výrobcovia plastových prepraviek sa predbiehajú vo vytváraní moderných konštrukčných riešení, aby boli prepravky robustné, pevné a šetrné k životnému prostrediu. Najdôležitejšie však je, že sa dajú individuálne prispôsobiť. Aké moderné riešenia teda výrobcovia prepraviek ponúkajú?

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Plastové boxy podľa použitia - návrh bekuplast

Spoločnosť bekuplast je výrobca plastových obalov, ktorý kladie veľký dôraz na moderné dizajnové riešenia. Výsledkom sú skladovacie obaly, ktoré sú nepostrádateľné v rôznych odvetviach priemyslu a hospodárstva. V sortimente výrobcu plastových boxov možno nájsť mnoho typov týchto doplnkov. Patria medzi ne:

- prepravné zásobníky, ktoré sú najčastejšie užitočné na uskladnenie malých dielov. Umožňujú prepravu a skladovanie tovaru, ktorý nie je vhodný na priamu prepravu na dopravných prostriedkoch, ako sú napríklad kartónové škatule. Zásobníky sú k dispozícii v rôznych rozmeroch, či už 400 x 300 mm, 500 x 350 mm alebo mnohých ďalších;

- špeciálne kontajnery, ktoré sú k dispozícii v štandardných rozmeroch Euro, ale môžu byť prispôsobené. Používajú sa na skladovanie a prepravu tovaru;

- stohovateľné a hniezdové kontajnery s menším objemom, ktoré sa najčastejšie používajú v rôznych odvetviach priemyslu, ale sú užitočné aj pri prevádzkovaní internetového obchodu na uskladnenie tovaru,

- priečky, ktoré sa dajú prispôsobiť požiadavkám zákazníka. Rozlišujú sa vložky z frézovaného polystyrénu a vložky zo vstrekovaného kopolyméru polypropylénu,

- skladacie kontajnery, ktoré sú užitočné najmä v logistike vďaka zmenšeniu objemu. Možno ich automaticky skladať a rozkladať.

- medziskladové kontajnery, ktoré sa používajú na skladovanie a prepravu citlivých výrobkov a komponentov. Tieto boxy sa vyznačujú dobre padnúcim upevnením a sú odolné a stabilné;

- špeciálne kontajnery, ktoré sa dajú vytvoriť podľa požiadaviek zákazníka. Prispôsobia sa potrebám spoločnosti z hľadiska neštandardného dizajnu alebo rozmerov.

Individuálne prispôsobenie plastových nádob

Výrobcovia plastových kontajnerov umožňujú nielen prispôsobenie kontajnerov z hľadiska dizajnu alebo rozmerov. Možné je aj individuálne označovanie. Počas jednej objednávky môže výrobca vykonať ďalšie spracovanie, ktoré zahŕňa vŕtanie, frézovanie, rezanie, lisovanie, rezanie alebo vibračné zváranie. Nádoby môžu byť označené vo forme a kódované. Existuje aj možnosť individuálneho označovania pomocou sieťotlače, horúcej razby alebo gravírovania.

Vysokokvalitné prepravné boxy

Pri preprave tovaru, najmä citlivého tovaru, ako sú potraviny, je nevyhnutné, aby prepravky, v ktorých sa budú prepravovať, boli vysoko kvalitné. Tú zasa zaručuje certifikát, ktorý výrobcovia získali v súlade s medzinárodnými normami - ISO 9001. Potvrdenie výrobkov na najvyššej úrovni poskytujú aj pravidelné audity, ktoré overujú, či sú prepravky skutočne stále vyrábané v súlade s platnými medzinárodnými normami.

Plastové obaly šetrné k životnému prostrediu

Starostlivosť o životné prostredie a starostlivosť o ekológiu je dnes poslaním mnohých spoločností. Platí to najmä v prípade výroby plastových obalov. Mnohí výrobcovia sa zameriavajú na vytváranie opakovane použiteľných prepraviek. V ideálnom prípade by sa mali vyrábať z moderných materiálov, frézovania a kvalitných regranulátov. Stojí za to zabezpečiť, aby sa takéto plastové prepravky recyklovali, aby sa z nich mohla vyrobiť nová várka prepraviek. Má to mnoho výhod. V prvom rade sa tým šetria náklady a zdroje všetkého druhu. Aj keď sú prepravky nejakým spôsobom poškodené alebo sa už "opotrebovali", ich plast sa dá separovať a recyklovať. Takto vyrobené nádoby nebudú mať horšiu kvalitu ako pôvodné. Okrem toho sú takéto prepravné boxy šetrné k životnému prostrediu. Nerozkladajú sa stovky rokov ako iné príslušenstvo vyrobené z horších materiálov. Okrem toho vynikajú svojou odolnosťou a môžu sa používať niekoľko rokov.

 

Autor príspevku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová špecialistka