Opakovane použiteľné obaly chránia životné prostredie

Spoločnosť Reusable Packaging Europe vo svojom informačnom liste zdôraznila význam opätovného používania obalov pre životné prostredie.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Spoločnosť Reusable Packaging Europe vo svojom brífingu zdôraznila význam opakovaného používania obalov pre životné prostredie.

Obaly na opakované použitie sa používajú na zníženie vplyvu obalov na životné prostredie v logistickom dodávateľskom reťazci. Environmentálne výhody opakovane použiteľných obalov sú jasné: šetria zdroje, produkujú menej odpadu a každým cyklom znižujú uhlíkovú stopu.

Reusable Packaging Europe (RPE) zastupuje záujmy spoločností pôsobiacich v sektore opakovane použiteľných prepravných obalov v Európskej únii. Ako ambasádori RPE a výrobcovia opakovane použiteľných prepravných obalov sú všetky výrobky bekuplast určené na dlhodobé používanie. RPE vydala brožúru o opakovane použiteľných prepravných obaloch a ich pozitívnom vplyve na životné prostredie.