Prečo sa spoliehať na skladacie nádoby - Clever Fresh Box advance?

Created by Monika Sojka | |   Výrobky Bekuplast

Preprava ovocia a zeleniny je jednou z najväčších výziev v logistike. Ide o akési preteky s časom, ktorých cenou sú vždy čerstvé produkty v rukách spotrebiteľa.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Je potrebné poznamenať, že skúsený a znalý dodávateľ sa zameria na minimalizáciu rizika poškodenia tovaru, zatiaľ čo spotrebiteľ v konečnom dôsledku posúdi výsledky svojej práce výberom dobre vyzerajúceho a chutného výrobku.

Je všeobecne známe, že plastová prepravka poskytuje ochranu prepravovanému tovaru, a preto je v Európe najčastejšie používaným prvkom v dodávateľskom reťazci čerstvého ovocia a zeleniny. Stabilná konštrukcia a vysoká nosnosť sú len niektoré z jej výhod. Stohovateľnosť a stohovanie uľahčujú proces paletizácie a skladovania.

Prečo sa rozhodnúť pre skladacie kontajnery? Niektoré neznáme fakty

Ak nie sú vyššie uvedené argumenty dostatočne presvedčivé, stojí za to previesť ich do čísel. Podľa štúdie nemeckého Fraunhoferovho inštitútu pre materiálový tok a logistiku a Bonnskej univerzity sa v jednorazových obaloch poškodia približne 4 % výrobkov, zatiaľ čo v opakovane použiteľných obaloch táto miera klesá na 0,1 %. Zdanlivo malé percentuálne rozdiely, ale rozsah v eurách je ohromujúci - používanie kartónových, drevených obalov generuje ročne straty vo výške 68 miliónov eur, pričom plastová škatuľa ich drasticky znižuje na 2 milióny eur. Toto porovnanie asi nepotrebuje ďalší komentár... A predsa, pretože treba zdôrazniť, že tento deficit je zjavným plytvaním potravinami, ktoré je v 21. storočí, kde je naša informovanosť, vedomosti a moderné technológie navrhnuté tak, aby túto chybu eliminovali, neprijateľné.

Ako tieto prvky skombinovať, aby fungovali a premietli sa do praxe?

Pri hľadaní riešenia zvážte možnosti, ktoré ponúka používanie skladania Predbežné skladacie boxy Clever Fresh Box. Boli navrhnuté na logistiku vratných čerstvých produktov. Tieto prepravky zmenšujú objem približne o 84 %, keď sú prázdne, a to vedie k efektívnejšiemu využitiu priestoru v sklade, ako aj v logistike vratných obalov. Je zrejmé, že minimalizácia objemu maximalizuje zisk výrobcov ovocia a zeleniny. Tieto skladacie kontajnery sú kľúčovým prvkom v stratégii a organizácii dodávok, pretože majú jednoduchý mechanizmus skladania a rozkladania, ktorý tak optimalizuje poloautomatické a plne automatické skladovacie procesy. Ergonomické rukoväte zabezpečujú bezpečnosť a sú prispôsobené dopravným pásom.

Nespornou výhodou ponúkaných výrobkov je široká rozmanitosť. Dostupnosť 3 modelov vám dáva možnosť vybrať si najlepší typ / verziu / veľkosť boxu určeného pre váš tovar. Ďalším prvkom, ktorý podporuje vyššie uvedené, je jednoduchosť odhadu paletovaných nákladových jednotiek - pri stohovaní majú vždy výšku 2,34 metra.

Je zložité rozhodnúť sa pre skladacie kontajnery?

Možno od začiatku, ale nikomu v tomto odvetví netreba pripomínať funkciu, ktorú v celkovej cirkulácii vzduchu zohráva otvorená konštrukcia boxov. Vec sa zdá byť jednoduchá, ale nie celkom. Pri riadení obalov sa často prehliada otázka teploty, a ešte viac otázka etylénu. Fenomény absorpcie kyslíka a uvoľňovania oxidu uhličitého sú kľúčové pre zachovanie čerstvosti ovocia a zeleniny. Jednoducho povedané, každé ovocie dýcha a žije aj po odtrhnutí, preto musíme ovplyvniť spomalenie tohto procesu. V tomto bode zohráva kľúčovú úlohu aj spomínaný etylén (tento plyn môže zrýchliť dozrievanie ovocia až 10-krát). Nie je preto prekvapujúce, že venujeme pozornosť konštrukcii samotnej debničky - aku, ktorá má za úlohu spomaliť proces dozrievania a dodať ovocie zákazníkovi v maximálne dobrom stave.

Naše skúsenosti a znalosť trhu nám umožňujú zavádzať inovácie v oblasti debien na ovocie a zeleninu. Vaše potreby v kombinácii s našimi znalosťami tvoria základ pre vývoj nových koncepcií. Naším cieľom je zaviesť udržateľný a kvalitatívny prístup, ktorý začína v dodávateľskom reťazci a pokračuje až po samotnú prezentáciu výrobku spotrebiteľovi. Špičkové výrobky skupiny bekuplast, podporované modernizovaným strojovým parkom a kvalifikovanými zamestnancami, sú zárukou spokojnosti našich zákazníkov.

 

Autor príspevku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová špecialistka