Príslušenstvo pre plastové prepravky a prepravné kontajnery. Čo vám uľahčí skladovanie a prepravu?

Created by Monika Sojka | |   Úložisko

Funkčný systém skladovania a prepravy nielen zefektívni, ale aj zefektívni prácu. Plastové kontajnery a ich príslušenstvo, ktoré umožňujú bezpečné a zručné skladovanie a prepravu, sú v tomto procese kľúčové.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Prepravné boxy - funkcie, na ktoré si treba dať pozor

Plastové prepravky sú základným vybavením každého skladu a prepravnej spoločnosti, preto je dôležité začať práve nimi. Čím by sa mali plastové prepravky vyznačovať? Samozrejme, trvanlivosťou, odolnosťou voči veľkému zaťaženiu a ľahkým čistením (to platí najmä pre plastové boxy na pekárenské a cukrárenské výrobky, ako aj boxy na mäso a hydinu. V súvislosti s optimalizáciou procesov skladovania a prepravy sú však dôležité aj ďalšie otázky. Výrobca plastových prepraviek by mal umožniť nielen ich pohodlnú ručnú manipuláciu, ale aj ich prispôsobenie automatickej dopravnej technike.

Je dobré, aby ich rozmery umožňovali efektívne skladovanie na štandardizovaných veľkostiach plastovych paliet. Stohovateľné kontajnery umožňujú ich skladovanie v stohovateľnej forme, zatiaľ čo plastové skladacie boxy šetria miesto. A ak potrebujete prepravky s priehradkami na prepravu, musíte sa uistiť, že sú vybavené priehradkami, aby sa zabránilo náhodnému rozbitiu skla. Ako vidíte, existuje mnoho rôznych typov kontajnerov, takže ich môžete prispôsobiť svojim potrebám. A teraz sa pozrite, skladovacie a prepravné príslušenstvo vám tieto procesy ešte viac uľahčí.

Viečka pre plastové boxy

Viečka na prepravné nádoby sú nevyhnutným príslušenstvom, ktorým sa treba vybaviť. Môžu byť voľne nasadené, zacvaknuté alebo sklopné. Chránia váš tovar pred znečistením a poškodením. Podľa potreby sa dajú pripevniť alebo odňať, vďaka čomu sú plastové boxy plne funkčné.

Vložky do prepravných boxov

O používaní prepraviek s priečkami pri preprave fliaš sme už písali. Nemusíte ich však hneď kupovať, stačí si objednať vhodné vložky do prepraviek. Vďaka tomu budú univerzálne. Takto môžete boxy vybaviť aj priehradkami a doplnkovými nádobami, čo vám uľahčí triedenie a oddelené skladovanie rôznych druhov tovaru. Udržíte tak poriadok počas skladovania a prepravy.

Prepravné vozíky na prepravky

Prepravné vozíkyuľahčujú premiestňovanie prepraviek, najmä ak sú ťažké. Odpadá tak potreba používať priemyselné vozíky a znižujú sa náklady. Dôležité je, že plastové prepravky možno na takýto vozík stohovať, čo pri ich preprave výrazne šetrí čas.

Montážne príslušenstvo, kryty plastových kontajnerov

Základné univerzálne prepravné boxy možno ľahko prispôsobiť vašim potrebám pomocou špeciálneho príslušenstva pre plastové kontajnery. Môže ísť o samolepiace držiaky štítkov, rohové kryty, adaptéry na zdvojnásobenie objemu boxov a plomby proti krádeži.

 

Autor príspevku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová špecialistka