Séria Contecline intralogistics doplnená o nové riešenia

Created by Monika Sojka | |   Výrobky Bekuplast

Spoločnosť bekuplast rozširuje svoj intralogistický rad "contecline". Novinkou v sortimente je séria nadrozmerných kontajnerov a zásobníkov.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Existujúci rad kontajnerov s rozmermi 600 x 400 mm je doplnený o nadrozmerný kontajner s výškou 270, 320 a 400 mm a zásobník. Všetky výrobky radu contecline boli špeciálne vyvinuté na použitie v systémoch miniload a shuttle. Kontajnery contecline sa vyznačujú nízkou vlastnou hmotnosťou a vysokým výkonom.

Nadrozmerné kontajnery s flexibilným delením

Nové nadrozmerné kontajnery majú rozmery 650 x 450 mm. Vďaka tomu sú vhodné aj na skladovanie kartónových krabíc so základnými rozmermi 600 x 400 mm. Na skladovanie a prepravu menšieho tovaru sú nadrozmerné kontajnery "contecline" vybavené integrovaným deliacim systémom. Robustné vstrekované priečky umožňujú rozdelenie na 1/2 až 1/12 podľa potreby. Vkladajú sa do štandardných otvorov v bočných stenách a na dne kontajnera. Bezpečne upevnené priečky sa neposúvajú a počas prepravy nevydávajú žiadny hluk.

Nadrozmerné kontajnery majú štyri uzavreté rukoväte. Voliteľne sú k dispozícii aj s ergonomickými otvorenými držadlami a uľahčujú prácu tam, kde je potrebná ručná manipulácia. Na použitie v skladoch s vysokými regálmi sú nadrozmerné kontajnery k dispozícii s odtokovými otvormi v základni a bočných stenách. V prípade bočných stien si môžete vybrať medzi odtokovými otvormi v súlade so smernicami VdS alebo FM Global.

Zásobník s vynikajúcimi jazdnými vlastnosťami

Základný rozmer zásobníka je 638 x 424 mm. Vaničku možno použiť na prepravu a skladovanie neprepraviteľného tovaru. Zásobník je k dispozícii s odtokovými otvormi v spodnej časti alebo bez nich a voliteľne môže byť vybavený štyrmi štítkami vo forme.

Kontajnery sú k dispozícii z recyklovaného materiálu

Všetky kontajnery a zásobník sú k dispozícii z primárneho PP (polypropylénu) alebo z kvalitnej zmesi bekuplast (BQC). Zmes BQC je vysokokvalitná druhotná surovina so zdokumentovanými a overenými vlastnosťami, ktorá predstavuje udržateľnú alternatívu k používaniu primárneho materiálu.

 

Autor príspevku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová špecialistka