Spoločne za udržateľné opakovane použiteľné riešenia

Spoločnosť Technische Unie sa zameriava na udržateľné riešenia a už mnoho rokov používa opakovane použiteľné nádoby bekuplast.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Spoločnosť Technische Unie je najväčším technickým veľkoobchodom so sanitárnym a inštalatérskym tovarom v Holandsku. V roku 2007 spoločnosť zmodernizovala svoje distribučné centrum v Alphene a následne sa rozhodla používať opakovane použiteľné plastové obaly namiesto jednorazových kartónových krabíc. Používaním plastových nádob sa spoločnosť Technische Unie snažila vyhnúť 3,5 milióna ton jednorazových kartónových krabíc ročne.

To bol začiatok udržateľného partnerstva so spoločnosťou bekuplast. V úzkej spolupráci so spoločnosťou Technische Unie vyvinula spoločnosť bekuplast personalizovaný kontajner AKL, ktorý spĺňal nielen špeciálne ergonomické požiadavky, ale zohľadňoval aj udržateľnosť. Na začiatku projektu boli staré kontajnery Technische Unie recyklované a opätovne použité na výrobu nových kontajnerov.

Na výrobu nových kontajnerov AKL používa spoločnosť bekuplast 50 % recyklovaného materiálu a 50 % nového materiálu. Niektoré kontajnery sa dokonca používajú už od roku 2008. Na konci ich životného cyklu sa všetky opakovane použiteľné kontajnery môžu 100 % recyklovať a vrátiť späť do kolobehu materiálov.

Kontajnery bekuplast pre sklad

Kontajnery bekuplast pre sklad

Trvalo udržateľné riešenia s bekuplast

Trvalo udržateľné riešenia s bekuplast

Technische Unie a bekuplast: Partnerstvo pre udržateľné riešenia v logistike

Spoločnosť Technische Unie, popredný veľkoobchodný distribútor sanitárnych a vodovodných výrobkov v Holandsku, sa už roky venuje udržateľným riešeniam a používa opakovane použiteľné nádoby od spoločnosti bekuplast. Cieľom iniciatívy, ktorá sa začala v roku 2007 počas modernizácie distribučného centra v Alphene, bolo výrazne znížiť množstvo odpadu odstránením 3,5 milióna ton jednorazových kartónových krabíc ročne. Výsledkom spolupráce so spoločnosťou bekuplast bol vývoj personalizovaných kontajnerov AKL, ktoré spájajú ergonomické požiadavky so zásadami udržateľnosti.