Stohovateľné boxy Bekuplast: série a ich silné stránky

Created by Monika Sojka | |   Znalosti spoločnosti Bekuplast

Krabice a stohovateľné kontajnery, ktoré značka bekuplast ponúka, predstavujú sériu produktov označovaných ako "2 v 1". To všetko vďaka tomu, že v sebe spájajú vynikajúce pevnostné parametre (charakteristické pre tradičnejšie riešenia) a zároveň umožňujú optimálne využitie úložného a nakladacieho priestoru.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

V nasledujúcich odsekoch vám poskytneme všetky najdôležitejšie informácie o týchto typoch boxov. Dozviete sa, aký je ich účel, aké výhody poskytujú a čomu by ste mali venovať pozornosť pri ich výbere.

Stohovateľné boxy pre sklady a prepravné spoločnosti - čo by mali poskytovať?

Tu sú 3 kľúčové faktory, ktoré treba zohľadniť pri výbere prepraviek, ktoré budú zodpovedné za prevádzku vášho skladu alebo prepravnej a logistickej spoločnosti.

  • Faktorom č. 1 je vysoká kvalita, ktorú ilustruje odolná konštrukcia a odolnosť voči poškodeniu. Vďaka nim je kúpa prepraviek bekuplast investíciou, ktorá vám prináša úžitok na dlhú dobu.
  • Faktorom č. 2 je kompatibilita, vďaka ktorej ich ľahko prispôsobíte veľkosti a parametrom prepravovaného tovaru.
  • Faktorom č. 3 je efektívnosť, ktorá vám umožní efektívne využiť váš priestor.

Ak si potrpíte na ekologické riešenia - určite vás poteší, že výrobky bekuplast sú 100 % recyklovateľné.

Sortiment stohovateľných kontajnerov bekuplast - čo vás čaká?

Sortiment bekuplast sa delí na dva hlavné typy kontajnerov. Patria medzi ne:

  • "Pevné" stohovateľné a štrbinové kontajnery a boxy - dostupné v niekoľkých variantoch líšiacich sa veľkosťou (400 x 300 x 257, 600 x 400 x 160, 600 x 400 x 210, 600 x 400 x 300 a 600 x 400 x 200 mm) a účelom. Ako si ľahko domyslíte - ich konštrukcia pozostáva z pevných a tesne vyplnených stien, vďaka čomu dokážu prepravovať aj veľmi malé a voľné predmety.
  • "Ažurové" stohovacie zásobníky a boxy - je možné zakúpiť aj v niekoľkých veľkostných variantoch (600 x 400 x 190, 600 x 400 x 210, 600 x 400 x 260, 600 x 400 x 200 a 520 x 300 x 117 mm), ktoré môžete tiež ľahko prispôsobiť typu prepravovaných predmetov. Ako už názov napovedá - ich povrch je pokrytý špeciálnymi otvormi, ktoré celú konštrukciu ešte viac odľahčujú. Vďaka svojim vlastnostiam - sú ideálne na prepravu a skladovanie o niečo väčších predmetov, ako aj tých, ktoré si vyžadujú dostatočné vetranie.

Obe série majú praktické rukoväte, ktoré uľahčujú ich prenášanie, ako aj nakladanie a vykladanie.

Čo všetko sa dá skladovať a prepravovať pomocou stohovacích a hniezdových kontajnerov bekuplast?

Vďaka rozsiahlemu sortimentu, ktorý zahŕňa množstvo rozmerov a konštrukcií na výber, sú možnosti skladovania a prepravy prakticky neobmedzené. Stohovateľné boxy a kontajnery si ľahko nájdu svoje miesto v maloobchode a veľkoobchode, ako aj v skladovacích a distribučných procesoch. Okrem iného podporujú odvetvia, ako je automobilový priemyselný a farmaceutický priemysel. Sú vyrobené z bezpečného materiálu, ktorý je schválený pre styk s potravinami. Vďaka tomu môžu ich schopnosti využívať aj spoločnosti pôsobiace v potravinárskom priemysle. Tieto typy výrobkov sú ideálne na prepravu ovocia a zeleniny, plastové prepravky na mäso a hydinu, pekárenských výrobkov, ako aj malých alebo sypkých potravín.

Stohovateľné prepravky - pre koho sú určené?

Vďaka všestrannosti a výhodám spojeným s používaním tohto typu prepraviek si tieto riešenia vyberajú logistické spoločnosti aj jednotky zamerané na skladové prevádzky.

  • Ide o spoločnosti, ktoré plánujú, organizujú, optimalizujú a vykonávajú všetky činnosti súvisiace s prepravou. Ich úlohou je zabezpečiť, aby bol výrobok, ktorý vyzdvihnú z bodu "A", bezpečne, rýchlo, včas a hospodárne doručený do bodu "B".
  • Sklady alebo spoločnosti, ktorých úlohou je "starať sa" o tovar. Prijímajú, skladujú a vydávajú ho tak, aby nestratil svoju hodnotu a kvalitu a mohol sa rýchlo dostať k príjemcom.

Stohovateľné kontajnery pre logistiku - výhody

Medzi hlavné výhody v tejto oblasti patrí odolnosť a flexibilita. Vďaka robustnej konštrukcii stohovateľných a hniezdiacich boxov od spoločnosti bekuplast sú zodpovedné za účinnú ochranu prepravovaného tovaru. Vďaka tomu minimalizujú riziko ich poškodenia a obmedzujú možné dodatočné náklady. Ich vhodná konštrukcia umožňuje znížiť nevyužitý priestor. Vďaka možnosti stohovania - prázdne prepravky môžu zaberať až o 80 % menej miesta.

Stohovateľné kontajnery pre sklady - pozitívne aspekty

Napriek rozdielom v spôsobe práce a fungovania oboch typov spoločností - ich potreby vo vzťahu ku kontajnerom zostávajú rovnaké. Vďaka riešeniam od spoločnosti bekuplast môžu sklady využívať robustné kontajnery, ktoré účinne chránia svoj obsah. Možnosť stohovania kontajnerov "jeden v druhom" zasa - vedie k obrovským úsporám a opätovnému získaniu množstva cenného priestoru. So stohovateľnými boxmi sa ľahko manipuluje a vďaka ich robustnej konštrukcii - nielenže chránia to, čo je vnútri, ale sú aj samy odolné voči poškodeniu.

Stohovacie a hniezdiace boxy Bekuplast pre dopravné a logistické spoločnosti - zhrnutie

Hľadáte reálne spôsoby, ako zabezpečiť bezpečnosť svojho tovaru, znížiť náklady na prepravu a navyše minimalizovať straty spôsobené neefektívnym využívaním zdrojov? Napíšte nám alebo zavolajte a zistite, ako vám môžu pomôcť riešenia bekuplast. Naši odborníci už čakajú na to, aby vám poskytli potrebné rady a individuálny návrh, ktorý bude prispôsobený špecifickým vlastnostiam a potrebám vašej spoločnosti.

 

Autor príspevku: Ing:

Monika Sojka - marketingová špecialistka