Technológia skladovania, ktorá prúdi.

|   Optimalizácia procesov

V spolupráci s európskym dodávateľom intralogistiky vytvorila spoločnosť bekuplast zásobník pre distribučný sklad známeho britského maloobchodného predajcu.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Zásobník, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre skladovú technológiu spoločnosti, sa používa na prepravu/pre-distribúciu rôznych potravinárskych a nepotravinárskych výrobkov. V distribučnom centre maloobchodného predajcu sa používa 160 000 zásobníkov.

Tovar sa prepravuje vysokou rýchlosťou a vykladá sa na dopravné pásy pomocou efektívneho zásobníka bekuplast. Zásobník so základnými rozmermi 705 x 505 mm vyrobený z PP sa používa v spojení so zdvíhacou doskou. Na všetkých štyroch stranách je vybavený vtlačeným štítkom a je navrhnutý tak, aby na dopravníkových pásoch fungoval mimoriadne ticho. Zásobník sa spúšťa tak, aby sa z neho mohol tovar vyberať ručne alebo automaticky. Zdvíhacia doska sa drží vo výške prepravného systému, takže výrobky s hmotnosťou od 100 do 4 200 gramov možno z nej zosunúť. To sa vykonáva pomocou kolíkov, ktoré sa zasúvajú cez otvory v základni zásobníka. Po vyložení sa zásobník opäť zdvihne a posunie ďalej.

Technológia skladovania - plastové prepravky a boxy

Technológia skladovania - plastové prepravky a boxy