Úložné boxy Bekuplast: pre koho a prečo?

Created by Monika Sojka | |   Znalosti spoločnosti Bekuplast

Skladovacie boxy od spoločnosti Bekuplast sú výrobky, ktoré sú vytvorené na jeden jednoduchý účel - aktívne podporovať činnosť spoločností zodpovedných za prepravu a skladovanie najrôznejšieho tovaru. V tomto článku sa pozrieme na ich výhody a možnosti a navyše si ukážeme, ako si nachádzajú cestu ako jeden z kľúčových prvkov skladovacích a logistických spoločností.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Pôsobíte v niektorej z týchto oblastí a chcete zistiť, ako vám môžu pomôcť profesionálne riešenia od spoločnosti Bekuplast? Potom si vychutnajte toto čítanie!

Čím sa musia vyznačovať skladovacie boxy pre odvetvie dopravy a logistiky?

Tu je niekoľko prvkov, na ktoré si treba dať pozor pri výbere skladovacích boxov:

  • Po prvé, vysoká kvalita. Nákup prepraviek je investícia, ktorá by mala mať pravidelnú a dlhodobú návratnosť. Dokonca aj na niekoľko rokov.
  • Po druhé - kompatibilita. Tieto typy prvkov by mali byť dostatočne univerzálne na to, aby mohli ľahko spolupracovať s infraštruktúrou a špecifikami prepravovaného tovaru.
  • Po tretie - účinnosť. Majú realizovať kľúčový cieľ, ktorým je zlepšenie prevádzky skladovacích a prepravných spoločností. To možno definovať: minimalizáciou poškodenia tovaru, zvýšením kapacity liniek a dopravných pásov alebo zvýšením nosnosti vozidiel či regálov.

Série skladovacích boxov Bekuplast - čo nájdete v našej ponuke?

Náš sortiment zahŕňa desiatky rôznych boxov a kontajnerov - na efektívnu, bezpečnú, rýchlu a účinnú prepravu najrôznejšieho tovaru a surovín. Hlavné rady, ktoré nájdu uplatnenie najmä v širokej oblasti intralogistiky, sú:

Čo všetko možno uskladniť pomocou skladovacích boxov bekuplast?

Ako vidíte - možnosti, ktoré ponúkajú naše riešenia, sú skutočne pôsobivé. Na výber je široká škála možností: rozmery (ponúkame malé, stredné a veľké boxy), konštrukcie (otvorené, s vekom, vybavené klapkami alebo oknami) a prispôsobivosť (boxy na automatické, manuálne a tzv. zmiešané skladovanie). Vybrané výrobky možno vybaviť určitými prvkami, ktoré ešte viac uľahčujú prácu v skladoch i mimo nich. Medzi ne patria okrem iného: nožičky, kolieska a dokonca aj výklopné veko. Všetky tieto prvky umožňujú úspešne manipulovať a skladovať aj najrôznejší tovar: automobilové súčiastky, skrutky, matice, rôzne komponenty, ako aj mnohé potravinárske výrobky (mäso, zelenina, ovocie, chlieb).

Pre koho sú skladovacie boxy určené?

Vďaka takejto všestrannosti sú riešenia spoločnosti Bekuplast široko použiteľné pre všetky spoločnosti, ktoré chcú dosiahnuť a udržať kombináciu flexibility, efektívnosti a bezpečnosti. Ich možnosti využívajú napr:

  • Logistické spoločnosti, t. j. jednotky zaoberajúce sa príjmom, prepravou a presunom tovaru. Pre tieto spoločnosti sú kvalita a predvídateľnosť mimoriadne dôležité. Pre tieto spoločnosti musia byť boxy robustné a musia umožňovať efektívne využitie celého nákladového priestoru.
  • Skladové spoločnosti, t. j. jednotky špecializujúce sa na príjem, skladovanie a vydávanie rôzneho tovaru. Tieto typy podnikov sa naopak zameriavajú na flexibilitu a pohodlie. V ich prípade musia byť prepravky nielen robustné, ale predovšetkým musia ladiť s celou infraštruktúrou, ktorá v sklade funguje.

Debny pre logistické spoločnosti - prečo sa to oplatí?

Vašu pozornosť si zaslúži predovšetkým vysoká kvalita ich výroby. Vďaka nej určite zvýšite bezpečnosť prepravovaného tovaru, čo sa prejaví v znížení finančných strát (vyplývajúcich z poškodenia a zničenia). Vašej pozornosti by nemala uniknúť ani ich kompatibilita. Znamená to, že môžete ľahko využiť všetok priestor, ktorý máte k dispozícii. Vďaka tomu budú vaše prepravy ešte výhodnejšie.

Skladovacie boxy - prečo sa to oplatí?

Rovnako dôležitá ako preprava je aj kvalita a trvanlivosť riešení používaných v sklade. Bekuplast sú boxy, ktorých robustná konštrukcia vám umožní ich dlhodobé bezproblémové používanie - v manuálnej aj automatickej prevádzke. A ak už hovoríme o spôsobe fungovania vašej firmy - druhým dôležitým faktorom je, samozrejme, kompatibilita. So širokou ponukou výrobkov Bekuplast budete môcť bez problémov prispôsobiť špecifiká svojho skladu, procesy a skladovaný tovar.

Boxy Bekuplast pre sklady a logistické spoločnosti - zhrnutie

Ak hľadáte osvedčené riešenia, ktoré budú mať vplyv na kvalitu vašej práce a prispejú k výsledkom vašej spoločnosti - nečakajte. Kontaktujte zástupcov spoločnosti bekuplast ešte dnes a prediskutujte možnosti, ktoré vám môžeme ponúknuť. Radi sa zoznámime s vašimi potrebami, aby sme na ich základe mohli pre vás pripraviť plne individuálnu ponuku - s prihliadnutím na to, čo je pre vás najdôležitejšie.

 

Autor príspevku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová špecialistka