Úložné boxy pre každú potrebu

|   Úložisko

Základom efektívnej prevádzky skladu je správna organizácia priestoru s cieľom udržať poriadok a zvládnuť veľké množstvo výrobkov, ktoré sú v ňom uložené.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Správne rozmiestnenie skladovaného tovaru vytvára bezpečné pracovné podmienky a zabezpečuje, aby sklad mohol fungovať efektívne - teda účinne a plynulo. To by však nebolo možné bez vhodne zvolených kontajnerov, ktorých veľkou výhodou je ich univerzálnosť a prispôsobivosť individuálnym potrebám každého skladu.

Čo všetko sa dá uskladniť v skladovacích boxoch?

Odpoveď znie: takmer všetko. Do skladovacích boxov sa zmestí všetko, od najmenších predmetov, ako sú klince alebo skrutky, až po veľké elektronické alebo mechanické diely. Od nápojov vo fľašiach až po čerstvé mäso, chlieb a zeleninu. V sortimente renomovaných výrobcov kontajnerov zákazník nájde skladovacie boxy, ktoré sú striktne prispôsobené jeho potrebám, ako aj boxy na skladovanie rozmanitejšieho sortimentu.

Široký výber plastových úložných boxov, ktoré sú k dispozícii v mnohých rôznych typoch - vrátane úložných a prepravných boxov, zásuviek s priehradkami, euro prepraviek, skladacích plastových kontajnerov alebo boxov na triedenie a ukladanie dokumentov - zaručuje nielen efektívne skladovanie, ale aj náležitú ochranu obsahu pred poškodením alebo znečistením.

Od náradia po elektroniku

Plastové úložné boxy majú mnoho výhod: sú odolné, majú dlhú životnosť, ľahko sa čistia a manipuluje sa s nimi a sú funkčné. Možno ich použiť v akomkoľvek priestore, ktorý si vyžaduje skladovanie výrobkov: či už v susednej garáži, alebo vo veľkom veľkosklade.

Úložné boxy možno použiť na uskladnenie náradia a zhromažďovanie drobných predmetov, ako sú skrutky, klince, kotviace podložky atď. Farebné úložné boxy umožňujú jednoduché rozdelenie podľa typu a veľkosti uložených predmetov a vďaka svojej konštrukcii sú stohovateľné (stohovateľné), čím šetria cenný priestor.

Spoločnosť bekuplast ponúka kontajnery KLT-VDA pre automobilové dielne a automobilový priemysel na skladovanie, ukladanie a prepravu malých dielov. K dispozícii sú aj vo verzii ESD, ktorá sa vyznačuje schopnosťou odvádzať elektrostatický náboj. To znamená, že zariadenia a malé elektrické súčiastky - nielen automobilové - sa v nich môžu skladovať bez obáv, že elektrický výboj počas prepravy alebo skladovania zničí cenný obsah.

Zaručená čerstvosť

Skladovanie a preprava chleba, ovocia a zeleniny alebo kvetov musí prebiehať za podmienok, ktoré zabránia predčasnej strate čerstvosti týchto produktov. Zabezpečenie správnych nádob je minimálne polovica úspechu.

Skladovací box na čerstvé produkty má perforované steny, ktoré umožňujú cirkuláciu vzduchu. Mimoriadne dôležitý je aj výber správnych materiálov, ktoré zaručujú nielen dlhodobú trvanlivosť a pevnosť skladovacích boxov, ale uľahčujú aj ich udržiavanie v čistote a zabezpečujú správnu hygienu. Dózy Bekuplast sú vyrobené z vybraných vysokokvalitných materiálov (HDPE) schválených na styk s potravinami, ktoré zaručujú odolnosť voči deformácii a praskaniu. Zosilnené rohy plastových skladovacích boxov znižujú riziko poškodenia počas prepravy a sú ideálne na stohovanie jeden na druhý, čím sa eliminuje riziko poškodenia pri stohovaní. Široký rozsah povolených teplôt umožňuje bezproblémovú prepravu chladených výrobkov aj horúceho pečiva priamo z pece.

Krehké, ale bezpečné

Sklo je mimoriadne zraniteľný materiál. Jeho vnútorná neusporiadaná atómová štruktúra znamená, že aj malý náraz môže spôsobiť poškodenie a vyliatie tekutého obsahu. Preto sa v nápojovom priemysle (minerálne vody, sýtené nápoje, pivo a alkohol) používajú vhodné prepážky, ktoré od seba oddeľujú jednotlivé fľaše a zabraňujú ich nárazom počas prepravy a skladovania. Konštruktéri dbali aj na to, aby sa veľkoobjemové kontajnery pohodlne a ľahko používali, a preto ich okrem iného vybavili ergonomickými rukoväťami a zosilnenými rohmi, ktoré zabraňujú praskaniu plastu pri stohovaní.

Mäso v sklade

Konzumácia kontaminovaného alebo pokazeného mäsa môže ohroziť zdravie spotrebiteľov - preto majú výrobcovia a dodávatelia takýchto potravín veľkú zodpovednosť za udržiavanie optimálnych podmienok skladovania a prepravy. Dodávatelia špecializovaných plastových nádob poskytujú neoceniteľnú podporu.

Všetky prepravky na mäso bekuplast spĺňajú najvyššie štandardy kvality a sú optimálne vhodné na prepravu a skladovanie mäsa, údenín a iných mäsových výrobkov. Vyrábajú sa z polyetylénu vysokej hustoty (HDPE) - plastu schváleného pre potraviny - a vďaka jednoduchému čisteniu zabezpečujú primeranú úroveň hygieny. To je mimoriadne dôležité, pretože prepravky na mäso sa musia po každej preprave dôkladne umyť.

Kontajnery na záhradkárske práce

Kontajnery Bekuplast sú ideálne aj na prepravu rastlín, čo sa osvedčilo v záhradníctve, škôlkach a záhradných centrách. Výrobca ponúka rôzne modely prepravných kontajnerov pre záhradníctvo. Výber kontajnerov pre toto odvetvie sa riadi typom prepravovaného a skladovaného tovaru. Plastové skladacie prepravky EURO-NORM na trvalky, cibuľky kvetov a mladé rastliny majú perforované (ažurové) bočné steny, ktoré zabezpečujú správne vetranie obsahu a odvádzanie prebytočnej vody, čím sa predchádza hnilobe. Prispôsobenie plastových záhradných boxov individuálnym potrebám je možné aj vďaka dostupnosti niekoľkých výškových variantov (od 90 mm do 260 mm); to umožňuje prepravu malých sadeníc, ako aj malých kríkov. Vďaka vysokej pevnosti a výnimočnej rozmerovej stabilite sa plastové nádoby pre špecifické odvetvia dokonale hodia na stohovanie, čím uľahčujú a optimalizujú procesy skladovania a prepravy. Sortiment bekuplast zahŕňa aj voštinové zásobníky na sadenice a výsevy špeciálne určené na pestovanie cibuľovín kvetov so zavlažovaním.

 

Autor príspevku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová špecialistka