Veľkorozmerné zásobníky - nové modely série "contecline" pre intralogistiku

|   Výrobky Bekuplast

Séria "contecline" bola doplnená o veľkorozmerný kontajner a zásobník. Nové veľkorozmerné kontajnery sú k dispozícii vo výškach 270, 320 a 400 mm.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

So základnými rozmermi 650 x 450 mm sú vhodné na skladovanie kartónov v štandardnom formáte 600 x 400 mm. Na skladovanie a prepravu menšieho tovaru sú veľkorozmerné kontajnery "contecline" vybavené integrovaným deliacim systémom. Robustné vstrekované priečky umožňujú rozdelenie od 1/2 do 1/12 podľa potreby.

Zásobník má základné rozmery 638 x 424 mm. Voliteľne je k dispozícii s odtokovými otvormi v základni a v prípade potreby môže byť vybavená štyrmi štítkami vo forme.

Všetky výrobky radu "contecline" boli špeciálne vyvinuté na použitie v systémoch miniload a shuttle. "contecline" sa vyznačuje nízkou hmotnosťou a vysokým výkonom. Nádoby a zásobníky majú charakteristickú, po obvode uzavretú základňu miniload, ktorá presviedča svojimi ideálnymi jazdnými vlastnosťami.

BQC - vysokokvalitný kompozit z recyklovaného materiálu

Výrobca opakovane použiteľných plastových riešení bude na veľtrhu LogiMAT prezentovať nielen širokú škálu riešení, ale bude tiež poskytovať poradenstvo v oblasti používania recyklovaného materiálu BQC (bekuplast Quality Compound). Kompozit BQC je vysokokvalitná druhotná surovina s dokumentovanými a testovanými vlastnosťami, ktorá je ekologickou alternatívou primárneho materiálu.

Inovácie v intralogistike: Kontajnery Bekuplast

Objavte s nami inovatívne riešenia intralogistických kontajnerov od spoločnosti bekuplast, kľúčového hráča v tomto odvetví. Predstavíme širokú škálu kontajnerov vrátane veľkorozmerných modelov a špeciálne navrhnutých zásobníkov, ktoré spĺňajú potreby moderných skladovacích systémov. Zistite, ako technológie spoločnosti bekuplast podporujú efektívnosť a udržateľnosť vďaka použitiu recyklovaných materiálov.