Vratné kontajnery pre elektronický obchod

Created by Monika Sojka |

COVID-19 skomplikoval fungovanie prakticky všetkých oblastí hospodárstva. Je to tiež náročné obdobie na zabezpečenie plynulého chodu logistiky. O to dôležitejšie je spolupracovať s obchodným partnerom, na ktorého sa v tejto nezvyčajnej situácii môžete spoľahnúť.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Spoločnosť bekuplast zaviedla opatrenia na zachovanie najvyššej úrovne bezpečnosti, takže sme pripravení splniť vašu objednávku. Situácia je však dynamická a opatrenia je potrebné upravovať a rozširovať. Stojí za to zvážiť rozšírenie online obchodu alebo doručovanie tovaru zákazníkom domov ako doplnok tradičného maloobchodu.

Pozrite si riešenia pre online obchodovanie Kontajner pre elektronický obchod v potravinárskom sektore

Funkčné stohovateľné kontajnery sú prispôsobené na online predaj potravín. Špeciálne tvarované výstupky v hornom okraji kontajnera umožňujú umiestnenie dvoch nákupných tašiek. Výrobky objednané online sa zabalia do kontajnera, doručia sa zákazníkovi domov a potom sa odovzdajú v jednorazovej taške. Ergonomické rukoväte sú usporiadané tak, aby sa tovar počas prepravy nepoškodil.

Skladací kontajner na logistiku čerstvých potravín

Po zložení poskytuje systém Clever Fresh Box advance zmenšenie objemu približne o 84 %. Vaše výrobky sú chránené a zároveň sa prepravujú efektívne a hospodárne. Chytré riešenie nielen na logistiku čerstvých potravín, ale aj ako nákupná prepravka na donášku potravín do domu.

Skladací kontajner s 80 % úsporou objemu

Chytrý maloobchodný box je ideálny na internú a externú logistiku v online maloobchode, pretože vďaka celkovej výške 400 mm ponúka dostatok úložného priestoru. Z pracovnej polohy ho možno zložiť do prepravnej polohy a objem kontajnera sa potom zmenší o 80 %. To umožňuje priestorovo úsporné skladovanie a spätnú prepravu prázdnych kontajnerov, čím sa znižujú náklady. Skladací kontajner má dvojdielne výklopné veko, ktoré chráni váš tovar.

 

Autor príspevku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová špecialistka