Všestranné a s rôznym príslušenstvom - séria veľkých kontajnerov basicline plus

Created by Monika Sojka | |   Výrobky Bekuplast

Rastúca rozmanitosť dielov, meniace sa požiadavky, individuálna výroba, výroba just-in-time. Je dobré spoľahnúť sa na kontajnery, ktoré sa dajú flexibilne používať. Ako je to v prípade boxov zo série veľkých kontajnerov basicline plus.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Veľké kontajnery pre skladovanie, intralogistiku a výrobnú logistiku

Vďaka širokej škále variantov a rôznym doplnkovým funkciám sú kontajnery formátu XL ideálne na použitie v skladovaní, intralogistike a modernej výrobnej logistike. So základnými rozmermi 800 x 600 mm a piatimi rôznymi výškami ponúkajú kontajnery dostatok priestoru na prepravu a skladovanie tovaru. Vďaka zosilnenému rámu sú mimoriadne stabilné. Okrem toho sa dajú kontajnery individuálne konfigurovať, a tak optimálne prispôsobiť príslušnému použitiu. Možnosti siahajú od niekoľkých variantov dna (hladké, sendvičové alebo miniload) pre rôzne nosnosti, cez úplne uzavreté bočné steny alebo bočné steny s integrovaným výklopným vekom až po zodpovedajúce nosné alebo výklopné veko na ochranu pred znečistením. Ďalšia výhoda: kontajnery sa dajú flexibilne rozdeliť na menšie oddelenia. Jednoducho vložte deliace priečky do otvorov v bočných stenách a je to hotové.

Všestrannosť so správnym príslušenstvom pre veľké kontajnery

Ako by sa mali kontajnery premiestňovať? Na tom nezáleží, séria basicline plus poskytuje správne riešenie pre každý scenár použitia. Boxy XL stoja voliteľne na lyžinách, nožičkách alebo kolieskach a sú tak vhodné na akýkoľvek typ prepravy - vysokozdvižným vozíkom, paletovým vozíkom alebo ručným vozíkom. To vytvára nielen najväčšiu možnú flexibilitu, ale aj najlepšie podmienky pre efektívne logistické procesy. Mimochodom: Séria basicline plus dosahuje dobré výsledky aj z hľadiska udržateľnosti. Kontajnery sú vyrobené z polypropylénového kopolyméru a sú 100 % recyklovateľné.

 

Autor príspevku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová špecialistka