KLT bekuplast boxy: účel a výhody

Created by Monika Sojka | |   Rady od bekuplast

KLT boxy a kontajnery od spoločnosti bekuplast sú skupinou hotových riešení zameraných na trvalú podporu prevádzky spoločností zaoberajúcich sa prepravou a skladovaním špecifického tovaru. Vzhľadom na ich špecifický charakter - tieto typy prvkov sa používajú najmä na prepravu elektroniky a automobilových súčiastok.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Zvyšok tohto príspevku venujeme podrobnej diskusii o pozitívnych aspektoch, ako aj možnostiach, ktoré tieto typy boxov ponúkajú. Pracujete v automobilovom alebo logistickom priemysle a chcete zistiť, ako môžu naše riešenia bekuplast pomôcť vášmu podniku? Potom čítajte ďalej!

KLT boxy pre dopravný a logistický priemysel - čo musia ponúkať?

Nižšie nájdete kľúčové schopnosti, ktoré by mali poskytovať prepravky KLT, ktoré efektívne využijete aj vo vašej firme:

  • Číslo jedna je vysoká kvalita. Nákup týchto typov prepraviek by ste mali vnímať ako dlhodobú investíciu. To znamená, že po ich výbere by vám mali slúžiť bez problémov - a to ešte mnoho rokov.
  • Číslo dva je prispôsobenie. Vašej firme, špecifikám prepravovaného tovaru, ako aj celej infraštruktúre, ktorá sa na tento účel používa.
  • Číslo tri je dosiahnutie vašich cieľov. Výber správnych riešení vám umožní zrýchliť skladovacie a prepravné práce, efektívne zabezpečiť tovar, ako aj zvýšiť celkovú produktivitu a lepšie využiť priestor, ktorý máte k dispozícii.

Rad kontajnerov KLT od spoločnosti bekuplast - čo vás čaká v našej ponuke?

V našej ponuke nájdete viac ako tucet hotových návrhov výrobkov, medzi ktorými ľahko nájdete boxy, ktoré hľadáte. Pre vaše pohodlie sme ich rozdelili do dvoch hlavných produktových radov (sérií).

  • Skladovacie kontajnery a boxy zo série VDA-R-KLT - Ideálne na prepravu a skladovanie v automobilovom priemysle. Môžu ponúknuť zosilnené dno a sú k dispozícii vo viacerých veľkostných variantoch (od 300 x 200 mm, cez 400 x 300 mm až po 600 x 400 mm). Vďaka svojej odolnej konštrukcii sú vhodné na prepravu ťažkých predmetov. Okrem toho ich možno objednať vo verzii ESD, ktorá poskytuje dodatočnú ochranu proti statickému výboju.
  • Skladovacie boxy a škatule zo série VDA-RL-KLT - nachádzajú mimoriadnu obľubu aj v širšom automobilovom priemysle. Ponúkajú širokú škálu rozmerov (300 x 200 mm, 400 x 300 mm a 600 x 400 mm) a navyše majú hladké dno a odtokové otvory.

Všetky výrobky v oboch uvedených sériách sú v súlade s VDA 4500, sú vyrobené z odolnej suroviny PP-C- (polypropylénový kopolymér) a sú 100 % recyklovateľné. Sú vybavené praktickými držadlami, vďaka čomu sú vhodné na použitie v plne automatických a poloautomatických skladoch, ako aj v ručne ovládaných jednotkách.

Ktoré položky môžete skladovať a prepravovať pomocou boxov bekuplast KLT?

Ako sme už spomenuli pred niekoľkými odsekmi - kontajnery radu VDA-R-KLT a VDA-RL-KLT sú riešenia, ktoré sú určené pre automobilový priemysel. Osvedčili sa v skladoch špecializovaných na automobilový priemysel, ako aj si ľahko našli cestu do podoby prvkov na ich prepravu (najmä kolesovú) - už mimo skladov. Vďaka širokým možnostiam, ktoré ponúkajú rôzne veľkosti a robustné konštrukcie, sú boxy KLT vhodné na mnohé účely. Ich použitím môžete zabezpečiť rýchlu, bezpečnú a efektívnu prepravu predmetov, ako sú hotové automobilové diely, komponenty alebo dokonca výrobné diely. Výrobky oboch sérií KLT možno vybaviť prídavnými plastovými bezpečnostnými vekami, ktoré zabezpečia ešte účinnejšiu ochranu vášho tovaru.

Boxy KLT - pre koho?

Vďaka tomu všetkému výhody prepraviek bekuplast ocenia obe strany. Patria sem samotní výrobcovia automobilových dielov, ako aj spoločnosti, ktoré zabezpečujú ich každodennú prevádzku.

  • Logistické spoločnosti, ktoré preberajú všetky povinnosti spojené s príjmom, prepravou a odovzdávaním dielov. Ide im predovšetkým o vysokokvalitné a plne predvídateľné riešenia. Preto v týchto prípadoch musia kontajnery spájať 2 vlastnosti: robustnosť a efektívne využitie dostupného ložného priestoru.
  • Automobilové spoločnosti, ktoré vyrábajú a v mnohých prípadoch skladujú a prepravujú vyrobené komponenty. Pre ne je dôležité to isté, čo pre logistické spoločnosti, a tiež oceňujú flexibilitu a komfort, ktoré im umožňujú efektívne a bezpečne spravovať svoje zásoby.

Kontajnery KLT pre logistiku - prečo sa to oplatí?

Ak zastupujete logistickú spoločnosť a "obzeráte sa" po produktoch, ktoré spĺňajú vaše rastúce očakávania - ste na správnom mieste. KLT boxy od spoločnosti bekuplast sú pre vás zárukou vynikajúcej kvality, ktorú ilustruje ich robustná konštrukcia. Vďaka nej znížite riziko poškodenia prepravovaného tovaru, čo vám určite prinesie finančné výhody. Nemôžete podceniť ani otázku kompatibility, vďaka ktorej sa vám podarí využiť celý ložný priestor a zvýšiť tak rentabilitu každej prepravy.

Skrinky KLT pre automobilový priemysel - prečo sa to oplatí?

Ak ste zástupcom spoločnosti, ktorá vyrába automobilové diely - vašej pozornosti by nemali uniknúť také aspekty, ako napr:

  • Robustná konštrukcia, ktorá ochráni váš tovar pred poškodením.
  • Kompatibilita, ktorá umožní efektívne skladovanie aj veľkého počtu KLT boxov.
  • Univerzálnosť, ktorá vám umožní prispôsobiť kontajnery vašim skladovým operáciám. Či už sú vaše procesy automatické, poloautomatické alebo plne manuálne.

KLT bekuplast boxy pre dopravu a logistiku - zhrnutie

Hľadáte nové spôsoby, ako zlepšiť úroveň bezpečnosti, zvýšiť komfort a zároveň - dosiahnuť výrazne lepšie výsledky? Kontaktujte konzultantov spoločnosti bekuplast, ktorí vám radi pripravia ponuku na mieru. Samozrejme, vopred sa podrobne oboznámime s vašimi potrebami, čo nám umožní spoznať vašu firmu a na základe toho predložiť najoptimálnejšie možnosti. Tešíme sa na vašu ponuku!

 

Autor príspevku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová špecialistka