Prečo firmy používajú naše skladovacie kontajnery a odporúčajú naše skladové riešenia?

Created by Monika Sojka | |   Logistika

Spolupráca so značkou, ktorá zaručuje najvyššiu kvalitu výrobkov, možnosť zníženia nákladov na spätnú prepravu vďaka možnosti skladania a ich prispôsobenie špecifickým vlastnostiam jednotlivých odvetví, je zárukou 100 % spokojnosti. Skladovacie kontajnery Bekuplast sú moderné riešenia používané na prepravu a skladovanie. Objavte ich vlastnosti a oceňte ich funkčnosť, ktorá je výsledkom dlhoročných skúseností.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Objavte naše skladovacie boxy a intralogistické kontajnery. Zistite, prečo firmy používajú a odporúčajú naše skladovacie kontajnery.

Skladovacie kontajnery Bekuplast - čo sú a na čo sa používajú?

Skladovacie kontajnery bekuplast sú radom produktov, ktoré sa vyrábajú na optimalizáciu balenia, skladovania a prepravy tovaru z rôznych výrobných odvetví.

Typy skladovacích kontajnerov

Medzi všetkými skladovacími kontajnermi v našom sortimente nájdete:

  • prepravné a skladovacie boxy - vysokokvalitné kontajnery určené na použitie v automatizovaných skladoch.
  • Kontajnery KLT/VDA - vytvorené na prepravu mechanického tovaru. Majú zvýšenú odolnosť proti poškodeniu, odtokové otvory a funkčné nohy.
  • Kontajnery nachlieb - špeciálna sieťová konštrukcia na prepravu chleba a pekárenských výrobkov má pozitívny vplyv na trvanlivosť.
  • Debny na mäso a hydinu - sú vyrobené z potravinárskeho plastu, zvyšujú čerstvosť mäsa a hydiny a zaručujú hygienické skladovanie a prepravu.
  • Debny na zeleninu a ovocie - možno ich zakúpiť v rôznych formátoch, aby sa dopestované ovocie a zelenina dostali bezpečne k zákazníkovi. Zabezpečujú bezpečnú prepravu a ľahko sa udržiavajú v čistote.
  • Záhradníckeplastové boxy - opakovane testované individuálnymi záhradkármi aj veľkými záhradnými centrami. Uvedomte si potenciál skladovacích nádob z plastu na jednoduchú prepravu rastlín a sadeníc.
  • Špeciálne prepravky a kontajnery - v tejto kategórii výrobkov si každý podnikateľ môže sám určiť, ktoré prepravky budú presne spĺňať jeho očakávania a potreby.

Väčšinu našich výrobkov vďaka ich vysokej úrovni použiteľnosti určite nájdete vo veľkej časti poľských domácností. Môžete si do nich priniesť zeleninu z trhu, ovocie zo sadu alebo mäso od priateľa farmára. Našimi zákazníkmi sú zvyčajne veľké spoločnosti, ktoré sa zaoberajú spracovaním. A naše výrobky im účinne pomáhajú organizovať ich intralogistickú prácu.

Charakteristika skladovacích boxov a kontajnerov na intralogistiku, ktoré sú k dispozícii v našej ponuke

Intralogistické kontajnery vyrábané spoločnosťou bekuplast sú k dispozícii v rôznych variantoch. Ich veľkosť a funkcie si môžete ľahko prispôsobiť vlastným potrebám. A je z čoho vyberať.

Okrem iného tu nájdete plechy na odložené pečenie alebo plastové kontajnery na prepravu automobilových dielov.

Za zmienku určite stoja ich najväčšie výhody:

  • certifikáty, ktoré umožňujú prepravu potravín v súlade s platnými normami;
  • možnosť výberu so zabudovanými nožičkami, ktoré uľahčujú stohovanie nádob;
  • obrovský výber prepravných boxov pre automatizované sklady;
  • zvýšená odolnosť voči mechanickému poškodeniu;
  • možnosť výberu skladacích boxov na zníženie priestoru pri spätnej preprave.

Prečo investovať do profesionálnych skladovacích kontajnerov?

Investíciou do skladovacích kontajnerov, skladovacích boxov a intralogistických kontajnerov si môžete byť istí, že straty počas prepravy budú nulové alebo veľmi nízke. Vďaka správnemu skladovaniu má spoločnosť reálny vplyv na skrátenie trvania rôznych činností počas manipulácie a nakladania tovaru. Okrem toho je dôležitou súčasťou procesu intralogistiky profesionálne skladové vybavenie. Využite potenciál skladovacích kontajnerov navrhnutých a vyrobených skúsenou a uznávanou značkou vo výrobnom sektore.

Záver: objednajte si skladovacie kontajnery a optimálne využite voľný priestor vo vašej spoločnosti!

Bez ohľadu na veľkosť skladu, ktorý má vaša spoločnosť k dispozícii, stojí za to zvážiť profesionálne predmety určené na efektívne skladovanie. Vďaka množstvu zariadení, ktoré poskytujú moderné boxy bekuplast, si môžete byť istí, že vaša spoločnosť získa profesionálny imidž a že tovar zverený na uskladnenie bude bezpečný a uložený v súlade s jeho určením.

Ak ešte stále nemáte vo svojej firme tie správne skladovacie kontajnery, zoznámte sa s našimi výrobkami a oceňte značku za perfekcionizmus a kvalitu. Kontaktujte nášho zástupcu a využite potenciál značky bekuplast!


Autor príspevku: Ing:

Monika Sojka - marketingová špecialistka